Koeling

Koeling

Op zoek naar een koelingsoplossing voor uw bedrijf of woning? Onze experts kiezen samen met u de ideale koelingsoplossing, volledig op maat van uw wensen. Vertrouw op Climabel voor een vlekkeloze installatie en een betrouwbaar onderhoud van uw koelsystemen.

Commerciële koeling

Heeft u een specifiek koelsysteem nodig voor uw bedrijf of organisatie? Wij bieden alle mogelijke koelingsoplossingen voor industriële toepassingen:

 

  • Koelopslagplaatsen
  • Warenhuizen
  • Supermarkten
  • Restaurants en hotelkeukens

We zetten resoluut in op de meest recente koeltoepassingen, altijd met het oog op energiebesparing en duurzaamheid. U kan bij ons terecht voor klassieke koelingsystemen op basis van F-gassen, maar ook voor hedendaagse en duurzame alternatieven op CO₂ en propaan.

 

CO₂ en propaan zijn zuinig, veilig en daarom populaire koelalternatieven en dé koelmiddelen van de toekomst.

 

Denkt u aan een performant en duurzaam koelsysteem met warmterecuperatie? Geen probleem! Wij installeren alleen het beste dat er op de markt beschikbaar is.

Airconditioning

Hete zomers vragen om koele oplossingen. Met alsmaar hogere temperaturen tijdens de zomermaanden wordt een aircosysteem onmisbaar. Zowel in uw woning als op de werkvloer. Zo genieten uw medewerkers, uw klanten en uzelf van een heerlijk binnenklimaat.

 

Maar welk aircosysteem is het meest geschikt? Een mobiele airco, mono block, split airco, VRF systeem of specifieke toepassingen voor de industrie?

 

Op basis van uw specifieke situatie werken we een plan op maat uit voor een airco waar u jarenlang zorgeloos van zal genieten.

 

De nieuwste aircosystemen zijn trouwens erg ecologisch. Sommigen systemen zoals de lucht-lucht warmtepomp kan zowel koelen in de zomer als verwarmen in de winter: dat zijn twee vliegen in één klap!

Vraag nu een offerte voor een koeloplossing op maat